Nieuws

Dagwinkel de Reus staat voor u klaar

Het zijn uitzonderlijke tijden. Maandag avond 16 maart, maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Dit zal ongetwijfeld leiden tot vragen en bezorgdheid.

Voor en achter de schermen stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat u bij Dagwinkel de Reus uw boodschappen kunt blijven doen. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en zullen wij waar nodig direct actie ondernemen

Dagwinkel de Reus blijft open
U kunt uw boodschappen gewoon terecht in onze winkel. We hanteren hierbij onze openingstijden. Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 19.00 uur.
Zaterdag: 8.00 – 16.00 uur.
Onze mensen staan voor u klaar, juist nu!    ook online: www.dagwinkeldereus.nl

Voorraden
De producten bij Dagwinkel de Reus zijn voorradig. Onze distributiecentra hebben genoeg en samen met onze collega’s, leveranciers en vervoerders werken we hard om onze dagwinkels goed bevoorraad te houden. U hoeft de komende tijd geen rekening te houden met tekorten en kunt gewoon uw boodschappen  blijven doen.

Veilig winkelen
Bij Dagwinkel de Reus staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers op nummer één. Laten we samen verstandig omgaan met de huidige situatie. Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk. Daarvoor vragen wij ook uw medewerking:

  • Op basis van de richtlijnen vanuit het RIVM vragen we u om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.
  • Reken zoveel mogelijk af met pin of mobiele telefoon.
    Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.
  • Als u niet kunt of wil pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.
  • Uiteraard hebben we in onze winkel strenge hygiënerichtlijnen. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen maatregelen zoals het regelmatig en goed handen wassen.

Tot slot
Wij doen er alles aan om te zorgen dat al onze klanten hun dagelijkse boodschappen kunnen blijven doen. Ook realiseren we ons dat Dagwinkel de Reus een cruciale rol speelt in de voedselvoorziening, zo ook in deze bijzondere tijd. Dat doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met u, onze partners en leveranciers.
Op dit moment gaat boodschappen doen soms anders dan u gewend bent. We vragen begrip voor deze situatie, ook voor onze collega’s die ontzettend hard werken om u zo goed mogelijk van dienst  te zijn.

ONLINE BESTELLEN?

Klik op het logo: