Nieuws

Dagwinkel De Reus is gesloten.

Beste mensen,

Met heel veel pijn in het hart laten wij u weten dat onze supermarkt, Dagwinkel De Reus, eind november is gesloten. Zaterdag 27 november hebben wij de vlaggen voor de allerlaatste keer van de gevel gehaald.
Voor ons breekt een nieuwe fase in ons leven aan.

 

We realiseren ons dat deze mededeling voor u als een donderslag bij heldere hemel komt. Voor ons betekent het de afronding van een periode waarin we intensief hebben nagedacht over onze toekomst. Want het besluit om een winkel na bijna 99 jaar te sluiten neem je niet zomaar. Vier generaties hebben hun beste krachten gegeven en wij zijn trots op wat onze families in al die jaren hebben bereikt.

De afgelopen jaren werd het voor ons steeds moeilijker om stand te houden te midden van de grote winkelketens in de regio. Alleen door uitbreiding van onze service, toevoeging van activiteiten en onze succesvolle cateringservice konden we ons tussen de concurrenten handhaven. Dat betekende wel dat we lange dagen moesten maken om ons hoofd boven water te houden.

Veranderingen

Dat we hard moesten werken, daarvan waren we ons bewust toen wij in 1996, als jonge ondernemers, vol enthousiasme het bedrijf van onze ouders overnamen. De afgelopen 25 jaar hebben we ons ingezet om onze supermarkt met de tijd mee te laten gaan. Van 4=6 gingen we naar Garantmarkt, naar Troefmarkt en sinds een paar jaar zijn we Dagwinkel. Veranderingen die nodig waren om ervoor te zorgen dat we de service konden bieden die u van ons verwachtte.

We waren tot de dag van vandaag ontzettend trots op onze zaak. We realiseren ons dat de sluiting van onze winkel een klap is voor de leefbaarheid in het dorp en de omgeving. De sluiting van de laatste dorpswinkel van Grootschermer doet ons dan ook echt pijn.

Herinneringen

Wat nu rest zijn de mooie herinneringen. Het contact met onze klanten in de winkel en tijdens het bezorgen van de boodschappen. En natuurlijk onze cateringservice. Voor wie hebben we geen hapje, drankje, buffet of barbecue mogen verzorgen. We hebben in al die jaren zoveel mensen leren kennen, relaties opgebouwd. Daar kijken we met heel veel plezier op terug.

Met dankbare groeten,

Pieter en Adiƫnne de Reus

ONLINE BESTELLEN?

Klik op het logo: